За нас

  За нас RUN BULGARIA
  Състезанията от „Рън България“ са подходящи за всички любители на бягането. В тях участват, както професионални бегачи и любители, така и хора, които с дебюта си в Рън България поставят началото на своя здравословен и физически активен начин на живот. „РЪН БЪЛГАРИЯ“ стартира през 2018-а г, утвърди се през 2019-а, а през 2020-а и 2021-а, въпреки пандемията проведе всички си планирани събития в България. През 2022-а ще бъде петата година от създаването на веригата състезания.
  Освен състезания по бягания в различни краища на България Рън България провежда ежегоден семинар с основна тема проблемите на бягането, събития с детска атлетика, церемония за награждаване на най-добрите български бегачи и други събития свързани с бягането и здравословния начин на живот. В последните две години почти всички прояви на Рън България са свързани с организация и на състезания по Детска атлетика.
  Нашите цели
  Да даде възможност на повече хора да участват в организирани състезания по бягания в различни краища на България. Да развива и популяризира лека атлетика и по-специално бяганията в населените места, където съществува новопостроена атлетическа база, за да се запалят повече хора по атлетиката. Професионалните бегачи да бягат с любителите, което ще увеличи броя на участниците, състезанията да се превръщат в спортни събития – празници за целия град или регион. Да се рекламира здравословния начин на живот и здравословното хранене чрез движение и най-вече бягане, както и чрез съвети за начин на живот и здравословно и пълноценно хранене на най-добрите ни атлети и бегачи.
  Какво ви предлагаме
  Състезания в различни точки от страната

  12 града в България

  Разгледай България докато бягаш

  Всяка дестинация показва красивите кътчета от България и града, в който бягате

  Регистрация

  Лесно и бързо, платете с кредитна или дебитна карта. Също така на каса на EasyPay или през акаунта ви в ePay.bg

  Професионална организагия

  Екип от професионалисти, който организира състезанията, ще се погрижи за вас. Електронно измерване в реално време.

  Бягай с нас RUN BULGARIA

  Recent Posts

   Recent Comments

   Няма коментари за показване.
   Ads
   Event Search
   Latest Posts